Självplock eko-jordgubbar, (14 Juli). Mycket Begränsad tillgång. Årets sista plockning!

Självplock eko-jordgubbar, (14 Juli). Mycket Begränsad tillgång. Årets sista plockning!

OBS att tillgången av bär är Mycket begränsad och att bärstorleken minskat. Bären beräknas ta slut ngn timma efter öppning! Max 1 liter/vuxen. Max 2 vuxna (familj) + egna barn på respektive plockrad. Öppnar kl 10.

Priset sänker vi till 70 kr/kg och ser den sista plockningen som en service till Er.

Jordgubbssorterna är de godast vi känner till dvs Polka, Salsa och lite Allegro. Värmeböljan som var från mitten av Juni innebär att bären från onsdag är slut för i år.

Vi öppnar Gårdsbutik Ti-Fre fr kl 10 och stänger kl 16. Lö-Sö kl 11-15. Cafét öppet samma tider

OBS att bären tar slut innan stängningstiden, så Du bör komma tidigt.

Du anmäler dig i Gårdsbutiken och tilldelas en rad att plocka. Vi tillhandahåller även askar att plocka i.

PARKERING. Inom Trädgårn har vi parkeringplatser. När alla platser blivit upptagna hänvisar vi bilister till att parkera vid Naturreservatets parkering med ett fåtal platse c:a 100 m från Trädgårn. Undvik att parkera utefter Linavägen då vägen är smal och parkering försvårar framfart för nyttofordon.

I Gårdsbutiken finner Du ekologiskt som vi i Trädgårn odlar/producerar: Tomat, Gurka, Spenat, Pakchoi, Sallat, Kryddor, Basilika (4 sorter!), mm, Grönkål och Grönsaks-/bärplantor, Blommor, … samt våra delikatesser Honung mm och kanske nog så viktigt vår kompetens!

Tipsar om vårt populära Självplock av Sallat, Grönkål, Spenat, Pakchoi, Salladslök, Rabarber …

Corona: Vid jordgubbsplockning är det c:a 2 m mellan raderna. Plockare sprids ut på upp till 100 olika platser. I jordgubbslandet finns dricksvatten för den som vill tvätta sig. Vi har som regel två köer där du erhåller plockinstruktioner och tilldelas en rad att plocka. När du ska betala finns oftast två kassalinjer, en inne i Gårdsbutiken och en utanför, den senare enbart för swishbetalningar. I Trädgårn och Cafét har vi många avskilda sittplatser.

Vi levererar dagsfärska grönsaker via bl.a. Allfrukt AB som de i sin tur distribuerar till Din butik i Stockholmsområdet. ”Ju närmre desto bättre”. Andra viktiga kunder för oss är Andys Frukt (stjärnrestauranger mm), Juica AB (grönkålsjuicer), Kallpressen (juice o innerstadsbutiker), Grönsakshallen Sorunda (utvalda restauranger).

Välkommen/Ulf, Karolina, Kaisa, Hanna, Linn, Ali, Johannes, Maria, Leia,

Inga kommentarer

Skriv en kommentar