Självplock Grönkål, Gul/Röd Lök, Rabarber, Shiso, Salladslök, mm …(31/7 – 2/8)

Självplock Grönkål, Gul/Röd Lök, Rabarber, Shiso, Salladslök, mm …(31/7 – 2/8)

Välkommen Lö-Sö 11-15, Ti-Fre 10-16, Gårdsbutik o Café. Du kan plocka själv direkt i landet efter anmälan i Gårdsbutiken. I Gårdsbutiken finns dessutom våra dagsfärska Jordgubbar Tomater, Gurkor, Fikon, Honung, Ägg mm. Vi odlar enbart smakrika/nyttiga ekologiska sorter som t.e.x. Tomater Flavance o Ana May och Gurka Katrina o Amaluna. Fikonträden (nu 20 år gamla) kommer från norra Irak med utsökt smakande Fikon.

Tips:

  1. Shiso. En bladmynta med lång tradition i det asiatiska köket. Bladen är lite kryddiga och används på flera sätt i matlagningen. Vi odlar både den gröna och den röda Shison. En ny grönsak inom Trädgårn som vi tror kommer att uppskattas.
  2. Vi har 5 olika Basilikasorter : Kanel (lite kryddig), Citron (härlig doft), Rubin (populär i östeuropa), Genoveser (den gröna som finns i våra livsmedelsbutiker), Aromata (lite kryddigare). Vi säljer storplantor som du skördar direkt och därefter varje vecka till sept/okt och kanske lite längre om du odlar den inomhus.
  3. Du kan till din egen odling också köpa plantor av Grönkål, Shiso, Jordgubbar, Sv Vinbär, Persilja, Amaranth, mm mm

VÄLKOMMEN till en riktig Trädgård som säljer det vi själva odlar. Vår personal är trädgårdsutbildad och hjälper dig gärna med info/kunskap.

Inga kommentarer

Skriv en kommentar